Met groot genoegen presenteer ik u General Scientific Group B.V. opgericht in 2022.

Bij GSG B.V. hebben ik een sterk geloof in onze mensen en we geloven dat ons succes nauw verband houdt met de kwaliteit van de diensten die we leveren en de mate van tevredenheid die we leveren. Ik zet me volledig in voor klanttevredenheid.

De besloten vennootschap General Scientific Group B.V. is gevestigd op Graham Bellstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 81263333 en is gelegen in Bedrijventerrein Marslanden-Zuid in de gemeente Zwolle. Bij General Scientific Group B.V. is 1 persoon werkzaam.

Harbor Marketing International (H.M.I.) is een 100% lokaal bedrijf, opgericht in 2014 door de familie Bardqiman. H.M.I. heeft een grote vertrouwensrelatie opgebouwd met al zijn waardevolle kopers en is een van de betrouwbare algemene handelsbedrijven in Koerdistan geworden.

Auto-demontage-bedrijf De Mars te Zwolle is gespecialiseerd in het recyclen van auto’s en auto-onderdelen. Dagelijks kopen wij sloopauto’s en schadeauto’s in en recyclen daarvan 86% van het gewicht. Wij zijn aangesloten bij de ARN en STIBA, RDW erkent en SGS gecertificeerd.